Rreth nesh

Read Our Story

Abacus ka si mision të shërbejë si një partner i besueshëm për bizneset dhe individet duke u siguruar atyre nje game te gjere sherbimesh dhe produktesh financiare.
Abacus punon pa u lodhur për t’u siguruar klienteve tane rezultatet më të mira duke vepruar me përgjegjësi, për të bërë gjithçka që është e mundur dhe për të menaxhuar me kujdes rreziqet.
Ne mendojmë se është jashtëzakonisht e rëndësishme që të edukojmë vazhdimisht profesionalisht veten për të përmirësuar ekspertizën tonë teknike, njohuritë financiare dhe shërbimin ndaj klientëve tanë.
Ne do t’ju përgjigjemi të gjitha pyetjeve tuaja, pasi ato ndikojnë si në situatat tuaja tatimore ashtu edhe në ato financiare. Ne ju mirëpresim të na kontaktoni në çdo kohë.

Service With Love

Bring You To The Top

Great Support

Go Very Fast

Business Matching

Growing Your Business

Kujt i shërbejmë?

Individ

 1. Të ardhurat e tatueshme
 2. Deklarimi dhe pagesa
 3. Taksimi i dyfishtë
 4. Të drejtat

Sipërmarrës

 1. Të veprosh si një biznes
 2. Cikli i jetës së një biznesi
 3. Deklarimi dhe pagesa
 4. Të drejtat

OJF

 1. Të veprosh si një OJF
 2. Deklarimi dhe pagesa
 3. Mbajtja e të dhënave
 4. Të drejtat